-->

Fajar Combo - Mumet Angsuran

Chord Fajar Combo - Mumet Angsuran || Kunci Gitar Fajar Combo - Mumet Angsuran || Lirik Lagu Fajar Combo - Mumet Angsuran
Fajar Combo - Mumet Angsuran
Fajar Combo - Mumet Angsuran
(Intro) 
F G Em Am Dm G C  G

        C
matur thank you..
            F    C
pan sing wes ngutangi aku..
        Dm      F   C
iso kanggo nyukupi kebutuhanku..
  Dm    G
nanging sepurane..
      C  G/B Am
wes sesasi aku nganggur
      Dm        G  C     G
wulan iki.. durung biso ngangsur..

         C         F    C
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
      Dm    F     C
ora niat aku bakale suloyo..
    Dm       G    C    G/B Am
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
       Dm     G     C   C7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
F G        C
 nangis jroning ati..
Dm    G         C
 janji eling ngangsur ben sasi..
F  G       C      Am
 nganti mumet ora mari-mari..
Dm     G         C   G
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

         C          F    C
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
      Dm     F    C
ora niat aku bakale suloyo..
    Dm      G    C    G/B Am
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
       Dm     G     C   C7
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
F G        C
 nangis jroning ati..
Dm   G          C
 janji eling ngangsur ben sasi..
F  G       C  G/B Am
 nganti mumet ora mari-mari..
Dm     G        C   C7
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

F    G        C
 duh Gusti.. paringono rejeki..
Dm   G      C
 enggal sirno pacoban iki..
F   G        C G/B  Am
 mugo biso.. kerjo saben dino..
Dm     G     C
 mbayar angsuran ra ngoyo..

F   G         C   Am
 mugo biso kerjo saben dino..
Dm    G       C
 urip tansah bahgyo mulyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel