-->

Eny Sagita - Kangen

Chord Eny Sagita - Kangen || Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen || Lirik Lagu Eny Sagita - Kangen
Eny Sagita - Kangen
Eny Sagita - Kangen
Intro : 
C Em Dm G
C Em Dm G

C      Am
 mbrebes mili aku
      Dm      G
nalikane kowe pamit lungo
C     Dm
 mulih ora pesti
     A#           G
nggo neruske laku langkahmu..

C      Am         Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
           G
ning sepi wuku lintang
C     Dm
 titip pandongaku
       A#     G       C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 C    Em
 aku.. ora biso turu
     Dm              G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C    Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm             G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#    G      C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Musik : 
C Em Dm G
C Em Dm G
C Dm A# G

C       Am         Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
           G
ning sepi wuku lintang
C      Dm
 titip pandongaku
       A#      G       C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 C    Em
 aku.. ora biso turu
     Dm             G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C   Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm            F    G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#               G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

 C   Em
 aku.. ora biso turu
     Dm             G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C    Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm              F   G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am       Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#               G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..
     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#    G        C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Outro : 
Dm Em Dm G C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel