-->

Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan

Chord Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan || Kunci Gitar Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan || Lirik Lagu Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan
Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan
Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan
Intro : 
C Em F C
C Em F C

C           Em
 dek opo kowe ora kelingan
F              C      G
 ngucap janji wegah kelangan..
C              Em
 tresno iki jebule mung nggo dolanan
F         C        G
 saikine kabeh tinggal kenangan..

C             Em
 kowe tau ngucap janji karo aku
F        C      G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F              G
sakwise atiku mbok gawe tatu..

Reff :
   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am              Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G           C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am        Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G              C  
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

Musik : 
C G Am Em
F C G C

C            Em
 kowe tau ngucap janji akro aku
F        C       G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F             G
sakwise atiku mbok gawe tatu..

Reff :
   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am              Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G          C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am        Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G               C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am              Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G         C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am       Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G              C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

   C
 kowe.. lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am              Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne..
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G         C
 kepengen urip sesandingan..

   C
 koyo.. ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am        Em
 atine rasane remuk tenanan..
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G               C
 jebule ning mburi nduwe gendakan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel