-->

Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone

Chord Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone || Kunci Gitar Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone || Lirik Lagu Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone
Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone
Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone
Intro : 
Am G Dm Am
Am G Dm G Am

    Am
senadyan tresno iki
       G
durung biso luntur
        Dm        Am
nanging karepe ati kudu mundur..

    Am
senadyan tresno iki
     G
gawe loro ati
     Dm                Am
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      G                Am
wes cukup semene lelakon tresnaku
         G             Am
nyanding kowe mung nambahi loroku
     G           Am
loro ati iki sansoyo ketandur
     G            Am
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           Am          F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G               Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G             Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

Musik : 
Am F G Am
Am F G Am

   Am
senadyan tresno iki
        G
durung biso luntur
        Dm       Am
nanging karepe ati kudu mundur..

    Am
senadyan tresno iki
     G
gawe loro ati
     Dm               Am
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      G               Am
wes cukup semene lelakon tresnaku
         G           Am
nyanding kowe mung nambahi loroku
     G          Am
loro ati iki sansoyo ketandur
     G           Am
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           Am         F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G             Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G            Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

           Am        F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G              Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G            Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel