-->

Didik Budi - Milih Kelangan

Chord Didik Budi - Milih Kelangan || Kunci Gitar Didik Budi - Milih Kelangan || Lirik Lagu Didik Budi - Milih Kelangan
Didik Budi - Milih Kelangan
Didik Budi - Milih Kelangan
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

 C
senajan..
Dm                G
 kowe biyen tak angen angen
 -F  Em            A
susah bareng mulyo ro liyane
     Dm
mergo hal sepele
  G            C  G
rasane wis ra ono ajine..

  C  Dm          G
bedo.. dalan ceritone muspro
  Em         Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm     G          C
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

       Dm
aku wis berjuang..
F      C
 aku wis tenanan
        F
ajor bubrah atiku..
            G
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 F        G      Em  Am
  mending ku milih kelangan..
 Dm      G        C  
  timbang terus terusan kelaran
 F     G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G      C
  aku wis kesel berjuang..

Musik : 
F G Em Am
Dm..G..
F G Em Am
Dm G C G

  C Dm            G
bedo.. dalan ceritone muspro
  Em         Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm    G          C
cubo tak tompo.. nerimo opo anane..

      Dm
aku wis berjuang..
F      C
 aku wis tenanan
        F
ajor bubrah atiku..
           G
ngrasakke kabeh polahku..

Reff :
 F       G      Em  Am
  mending ku milih kelangan..
 Dm     G         C  Am
  timbang terus terusan kelaran
 Dm    G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G       C
  aku wis kesel berjuang..
 F     G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G       C
  aku wis kesel berjuang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel