f --> -->

Didi Kempot - Pantai Klayar

Chord Didi Kempot - Pantai Klayar || Kunci Gitar Didi Kempot - Pantai Klayar || Lirik Lagu Didi Kempot - Pantai Klayar
Didi Kempot - Pantai Klayar
Didi Kempot - Pantai Klayar
Intro : 
C  Em  F  G
C  Em  F  G

C     Em 
 tulung sawangen
      F
sawangen aku
         G
sing nandang rindu..
C        Em
 oh tulung muliho..
        F
senadyan sedelo
Dm   G
aku wis lilo...

Am    Em
 samar.. ati iki samar..
        F
yen nganti kowe lali
        G
janjimu neng pantai klayar..
  Am         Em
samar.. ati iki samar..
        F    D
yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar.. 
C Em F G C..
ouooo...

Reff 1 :
      C    Em   Am
  sedelo wae aku ora biso..
         F
  adoh kowe nengopo
          G
  ninggalke lungo..
      C       Em    Am
  sekedhep netro aku ora lilo..
            F
  yen kowe nganti gandeng
            G    C
  karo wong liyo.. ouwoo..

Musik : 
C  C  Am  Em 
Dm G C..
Dm  Em  F D G..

C    Em
 tulung sawangen..
      F
sawangen aku..
        G
sing nandang rindu..
C       Em
 oh tulung muliho..
        F
senadyan sedelo
Dm   G
 aku wis lilo...

Am     Em
 samar.. ati iki samar..
        F
yen nganti kowe lali
        G
janjimu ning pantai klayar..
Am       Em
samar ati iki samar..
        F    D
yen nganti kowe tego
        G
ninggal aku ganti pacar.. 
C Em F G C..
ouwo..

Reff 2 :
      C    Em   Am
  sedelo wae aku ora biso
         F
  adoh kowe nengopo
         G
  ninggalke lungo..
      C      Em   Am
  sekedep netro aku ora lilo
           F
  yen kowe nganti gandeng
        G
  karo wong liyo..

      C    Em     Am
  birune segoro kutho pacitan
         F
  nyimpen janjimu
            G
  seprene ra biso ilang..
      C    Em     Am
  birune segoro kutho pacitan
            F
  pantai klayar sing nyimpen
         G     C..
  sewu kenangan.. ouwoo..

Outro :
 C
ouwoo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel