f --> -->

Didi Kempot - Lindu

Chord Didi Kempot - Lindu || Kunci Gitar Didi Kempot - Lindu || Lirik Lagu Didi Kempot - Lindu
Didi Kempot - Lindu
Didi Kempot - Lindu
Intro : 
C G Am Em
F C G..
Am Em F Em
Dm G C G

  C   G
remuk.. ambrol.. 
     Am   Em
uwis malih wujude
 F  C
omahe ilang
      G
ilang sak isine..

  C    G
boto sing abang
     Am    Em
soyo ceto wernane
  F   C
tetesing getih
     G
ing kono kene..

      Dm  G
jerit suoro tangis 
     C    Am
bayi kangen ibune
      F
sing wis sedo 
       G      C   G
pener ono neng sandinge..

  C   G
tetesing eluh 
    Am    Em
ora biso di bendung
  F  C
bebasan udan 
       G
sing tanpo mendung..

  C     G
lemah sing garing 
        Am     Em
bengkah ing wanci enjing
  F     C
sopo sing ra nggrantes 
       G
nangis ing batin..

      Dm  G
jerit suoro tangis 
     C    Am
bayi kangen ibune
      F
sing wis sedo 
       G    C
pener ono neng sandinge..

       Dm   G    C   Am
enjing kang.. sepi, tekane.. kuwi
   Dm      G      C
lindu sing gawe nangising ati..

Int. 
F G Em Am
Dm G C G..C..

Reff :
    G           C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F          G      C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G    G-E      Am
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F        G      C   G
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

  C    G
remuk.. ambrol.. 
     Am   Em
uwis malih wujude
 F  C
omahe ilang
     G
ilang sak isine..

  C    G
boto sing abang
     Am  Em
soyo ceto wernane
  F   C
tetesing getih
     G
ing kono kene..

      Dm  G
jerit suoro tangis 
     C   Am
bayi kangen ibune
      F
sing wis sedo 
       G     C
pener ono neng sandinge..

Int. 
F G Em Am
Dm G C G..C..

Reff :
    G           C
 lindu lindu gawe nratap sing do gumun
       F           G      C
 wanci enjing sing gawe nangising kalbu
    G    G-E      Am 
 lindu lindu.. sing gawe nangis mripatku
        F        G    C
 dino setu sing gawe nangis batinku..
        F       G      C
 dino setu sing dadi saksi kang bisu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel