f --> -->

Didi Kempot - Bermalam

Chord Didi Kempot - Bermalam || Kunci Gitar Didi Kempot - Bermalam || Lirik Lagu Didi Kempot - Bermalam
Didi Kempot - Bermalam
Didi Kempot - Bermalam
Intro : 
F..C..F G C..
F..C..F G C..

               Dm
rasane ning sirah nggandul
      F                G
yen kelingan sumini anake yu mul
C             Dm
 tak rewangi kerjo lembur
         F              G
ra tak nyono saiki kok malah ucul
F            C
 sumini ngelalekke aku
F        Em
 biyen piye janjimu
      F
tresnamu tresno tresnonan
      Dm       G
jebul ora tresno tenanan..

C          Dm
 segane wes dadi bubur
     F          G
loro ati rasane atiku ajur
C           Dm
 adus mung kari anduk'e
       F              G 
jare tulus tresnane kok koyongene
F          C
 sumini ngapusi aku
F         Em
 nyuwek-nyuwek atiku
      F
tresnamu tresno tresnonan
      Dm
jebul ra tresno tenanan
    F    G     C
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. 
F..C..F G C..

Reff :
               F
 aku nganti koyo macan ompong
 G              C
  ngelamun koyo wong bengong
 Am                Dm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 G                C    C7
  nunggu wong di gondol uwong..

                F
 aku nganti koyo macan ompong
 G              C
  ngelamun koyo wong bengong
 Am                Dm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 G           C
  sumini di gondol uwong..

     G       F
 sumini anak'e yu mul
       G       C
 tresnamu ngalor ngidul
     G       F
 sumini anak'e yu mul
      G     C
 cintamu tidak betul..

Musik : 
F C F G C

           Dm
segane wes dadi bubur
     F          G
loro ati rasane atiku ajur
C           Dm
 adus mung kari anduk'e
       F              G 
jare tulus tresnane kok koyongene
F         C
 sumini ngapusi aku
F        Em
 nyuwek-nyuwek atiku
      F
tresnamu tresno tresnonan
      Dm
jebul ra tresno tenanan
    F     G      C
sumini anak'e yu mul bermalam..

Int. 
F..C..F G C..

Reff :
               F
 aku nganti koyo macan ompong
 G             C
  ngelamun koyo wong bengong
 Am                 Dm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 G                C    C7
  nunggu wong di gondol uwong..

               F
 aku nganti koyo macan ompong
 G             C
  ngelamun koyo wong bengong
 Am                 Dm
  semendhe ning ngisor waru doyong
 G           C
  sumini di gondol uwong..

     G       F
 sumini anak'e yu mul
       G       C
 tresnamu ngalor ngidul
     G       F
 sumini anak'e yu mul
      G     C
 cintamu tidak betul..

     G       F
 sumini anak'e yu mul
       G      C
 tresnamu ngalor ngidul
     G       F
 sumini anak'e yu mul
      G     C
 cintamu tidak betul..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close