-->

Dhe Baz - Sopo Sing Betah

Chord Dhe Baz - Sopo Sing Betah || Kunci Gitar Dhe Baz - Sopo Sing Betah || Lirik Lagu Dhe Baz - Sopo Sing Betah
Dhe Baz - Sopo Sing Betah
Dhe Baz - Sopo Sing Betah
Reff :
 C   G        Am
 so..po wonge sing betah
       G       F
 kowe ora pernah ngalah
     Em  Am
 neng ngarepmu
   Dm    G
 bener wae tetep salah..

 C   G        Am
 so..po wonge sing betah
      G      F
 ati ora pernah bungah
    Em  Am
 mending pisah
    Dm      G       C   G
 timbang uripku sansoyo susah..

C   G           Am  G
o..ra mung ping pisan pindo..
F   G     C -A
 kowe ngapusi aku..
Dm  G     C  
 ngecewakne atiku..

Dm          Em
 uwis ping bola bali
  F     Dm     G
kowe.. wes tak ngapurani
Am        Em
 nanging opo bukti
   F      Dm
anggonmu nglarani
      G
tetep mbok baleni..

Reff :
 C   G       Am
 so..po wonge sing betah
       G      F
 kowe ora pernah ngalah
      Em  Am
 neng ngarepmu
   Dm    G
 bener wae tetep salah..

 C   G        Am
 so..po wonge sing betah
      G      F
 ati ora pernah bungah
    Em  Am
 mending pisah
    Dm     G      C
 timbang uripku sansoyo susah..

Musik : 
C G A# Am -A Dm..Fm..C..

Dm          Em
 uwis ping bola bali
  F     Dm     G
kowe.. wes tak ngapurani
Am        Em
 nanging opo bukti
   F     Dm
anggonmu nglarani
      G
tetep mbok baleni..

Reff :
 C   G        Am
 so..po wonge sing betah
       G   Em  F
 kowe ora pernah ngalah
      Em  Am
 neng ngarepmu
   Dm    G
 bener wae tetep salah..

 C   G        Am
 so..po wonge sing betah
      G   Em  F
 ati ora pernah bungah
    Em   Am
 mending pisah
    Dm     G     C
 timbang uripku sansoyo susah..

 C   G        A#
 so..po wonge sing betah
       A      Dm
 kowe ora pernah ngalah
     Em  Am
 neng ngarepmu
   Dm    G
 bener wae tetep salah..

 C   G       A#
 so..po wonge sing betah
      A     Dm
 ati ora pernah bungah
    Em  Am
 mending pisah
    Dm      G       C  G Am
 timbang uripku sansoyo susah..
    Dm      G       C
 timbang uripku sansoyo susah..

C  G            Am  G
o..ra mung ping pisan pindo..
F   G     C
 kowe ngapusi aku..
Dm  G   G   C  
 ngecewakne atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel