-->

Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono

Chord Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono || Kunci Gitar Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono || Lirik Lagu Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono
Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono
Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono
(Intro) 
C F C F Dm  G..
F G C..

    C           Dm
aku takut jatuh cinta lagi..
   G         C
mesti tibone loro ati..
Am     A      Dm
nanging.. tekomu ngobati..
  F           G
loro.. atiku sing wingi..

     C          Dm
kowe ojo slalu salah tompo..
 G               C
ojo mbok padakne wong liyo..
Am A      Dm
awakku iki pancen bedo..
     F                G
sing penting.. aku tresno sliramu..

(Chorus)
C Dm Em F          G
ngerte-no-no.. raono wong liyo..
      -F  Em
sing iso ngerteni..
       A
karepe atiku iki
        Dm
mergo yo mung awakmu
         G
sing iso nambani..
       C 
tatu ning atiku..

C Dm Em F       G
sada-ro-no.. kowe juarane..
     -F   Em
sing iso ngalahke..
          A
pilihanku sing liyane
       Dm
mugo awak'e dewe
            F
biso langgeng selawase
G          C
nganti tekan sak matine..

(Intro) 
C-Dm-Em-F  G
G-F-Dm-Em  A
Dm  F G C..

     C         Dm
kowe ojo slalu salah tompo..
 G              C
ojo mbok padakne wong liyo..
Am A     Dm
awakku iki pancen bedo..
     F                G
sing penting.. aku tresno sliramu..

(Chorus)
        F         G
ngertenono.. raono wong liyo..
       -F  Em
sing iso ngerteni..
        A
karepe atiku iki
          Dm
mergo yo mung awakmu..
        G
sing iso nambani..
         C  Gm
tatu ning atiku..

C   F        G
sadarono.. kowe juarane..
     -F  Em
sing iso ngalahke..
          A
pilihanku sing liyane
       Dm
mugo awak'e dewe
           G
biso langgeng selawase
            C
nganti tekan sak matine..

        F           G
ngertenono.. raono wong liyo..
             (aku wis ngerteni)
       -F Em
sing iso ngerteni..
        A
karepe atiku iki
          Dm
mergo yo mung awakmu..
        G
sing iso nambani..
           C     Gm
tatu ning atiku.. (uuuhu..)

C   F        G
sadarono.. kowe juarane..
     -F  Em
sing iso ngalahke..
          A
pilihanku sing liyane
        Dm
mugo awak'e dewe
            G
biso langgeng selawase
            C
nganti tekan sak matine..

  A     Dm
mugo awak'e dewe
           F
biso langgeng selawase..
G          C
 nganti tekan sak matine..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel