-->

Dennis AM - Yowes Ben

Chord Dennis AM - Yowes Ben || Kunci Gitar Dennis AM - Yowes Ben || Lirik Lagu Dennis AM - Yowes Ben
Dennis AM - Yowes Ben
Dennis AM - Yowes Ben
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G..
C..G..

C     G
wes kadung loro
 Am    Em
angel ditambakno
     F      C
kowe kadung ra tresno
 Dm   G
aku iso ngopo..

  C       G
nadyan ku seh tresno
  Am     Em
nanging wes ra guno
F   C
amergo kowe
    Dm     G
wes milih wong liyo..

Int. 
F..G..

C       G
kowe nggawe loro ati
   Am       Em
mbubrah cerito tresno iki
  F   C
kowe medot aku
     Dm     G
ngeboti slingkuhanmu..

C      G
kabeh perjuanganku
Am   Em
anane yo mung kleru
F     C
tulung sadaro
   Dm   G   C
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Am       Em
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake..

  Am        Em
 aku.. sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke..

   Am      Em
 kowe.. ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu..
  C
 elingo..

Musik : 
Am..Em..F G C..
Am..Em..F G C..G..

C       G
kowe nggawe loro ati
   Am       Em
mbubrah cerito tresno iki
  F   C
kowe medot aku
     Dm    G
ngeboti slingkuhanmu..

C     G
kabeh perjuanganku
Am   Em
anane yo mung kleru
F    C
tulung sadaro
   Dm   G   C
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Am       Em
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake..

  Am        Em
 aku.. sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke..

   Am      Em
 kowe.. ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu..
  C
 elingo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel