-->

Della Monica - Mbok Anggep Dolanan

Chord Della Monica - Mbok Anggep Dolanan || Kunci Gitar Della Monica - Mbok Anggep Dolanan || Lirik Lagu Della Monica - Mbok Anggep Dolanan
Della Monica - Mbok Anggep Dolanan
Della Monica - Mbok Anggep Dolanan
     C     F    G     C
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    F         C
aku mung biso.. nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe..
    C     F      G      C
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
       F
nggo wong liyo..
     C              F     G
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

(Intro) 
C F G C F C F G
C F G C F C F G C

    C
kelingan mawar abang
          Em
sing gemantung neng rambutmu..
      F        G     C
tak jogo utuh neng njero laciku..
     C
ra bakal ilang lan lali
      Em
mergo uwis pisahan
    F        G     C
kelingan kowe tego medot janji..

      Em            Am    Em
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        F       G       C
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Em             Am     Em
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      F               G
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     C    F     G     C
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    F        C
aku mung biso.. nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe..
    C      F     G     C
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
      F
nggo wong liyo..
     C             F    G
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

  C                   Em
saben dino.. saben wektu kepikiran awakmu..
    F           G        C
aku ngerti sing di pikir ra rumongso..
     C                  Em
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan..
    F         G      C
kelingan kowe tego medot janji..

      Em            Am    Em
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        F       G       C
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Em             Am     Em
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      F               G
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     C     F     G     C
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    F         C
aku mung biso.. nyawang kowe
        F    G
lan ngimpi bareng kowe..
    C      F     G      C
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
      F
nggo wong liyo..
     C              F    G
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

     C     F     G     C
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    F        C
aku mung biso.. nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe..
    C      F      G     C
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
      F
nggo wong liyo..
     C              F     G
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel