-->

Damara De - Kelangan Ati

Chord Damara De - Kelangan Ati || Kunci Gitar Damara De - Kelangan Ati || Lirik Lagu Damara De - Kelangan Ati
Damara De - Kelangan Ati
Damara De - Kelangan Ati
(Intro) 
C G/B Am Em F  Fm..

    C
wes semongso
   F        C
anggonku ngilangke roso..
  C          D       G
roso tresno sing ono ning dodo
      F    G
saben wayah wengi..
       Em   Am
nganti kegowo ngimpi..
     Dm
opo iki diarani..
         G
tresno kang sejati..

    C
nganti kapan
   F       C
anggonku mbukak atimu..
      C
bakal tak tunggu
    D     G
nganti sak kuatmu..
    F   G
opo kowe lali..
      Em   Am
janji manismu wingi..
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

(Chorus)
        C     G
dan diriku wes kelangan
       Am     Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F     C
crito iki kanggo aku
      Dm    G
bakal mung tak kenang

       C    G
kudune aku nggoleki..
         Am     Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F      Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm      G     C
tresnoku sing koyo.. wingi..

(Int.) 
F G# C..
F G# C-G/B-Am
Dm  G..

    C
nganti kapan
   F       C
anggonku mbukak atimu..
      C
bakal tak tunggu
    D    G
nganti sak kuatmu..
    F  G
opo kowe lali..
      Em   Am
janji manismu wingi..
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

(Chorus)
        C     G
dan diriku wes kelangan
       Am     Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F     C
crito iki kanggo aku
      Dm    G
bakal mung tak kenang

       C    G
kudune aku nggoleki..
         Am     Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F      Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm      G     C  F G
tresnoku sing koyo.. wingi..

        C     G
dan diriku wes kelangan
       Am     Em
dirimu sing tak sayang sayang
   F     C
crito iki kanggo aku
      Dm    G
bakal mung tak kenang

       C    G
kudune aku nggoleki..
         Am      Em
nggoleki caraku untuk kembali
  F      Em
mugo kowe ora ngarani
    Dm       G    Am
tresnoku sing koyo.. wingi..
      D
hooo oo.. oo..
    F       G     C
tresnoku sing koyo.. wingi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel