f --> -->

Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria

Chord Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria || Kunci Gitar Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria || Lirik Lagu Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria
Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria
Cidro Tresno - Niken feat. Arya Satria
Intro : 
Am Dm G E
F Dm E Am E

Am
 umpomo biyen sliramu..
Am        Dm
 ra gawe gelo atiku..
Dm
 tresnoku ra bakal luntur
       E
marang sliramu..

Am
 duh kang mas nyuwun ngapuro..
Am        Dm
 wis gawe atimu gelo..
Dm
 nanging siji panyuwunku
    E      Am
ojo luntur katresnanmu..

Am
 umpomo biyen sliramu..
Am           Dm
 ra nyidrani katresnanku..
Dm
 tresnoku ra bakal cidro
       E
marang sliramu..

Am
 duh kang mas nyuwun ngapuro..
Am            Dm
 wis gawe cidro tresnomu..
Dm
 pancen kabeh wis salahku
    E       Am
aku pasrah marang sliramu..

Int. 
Am Dm G C
Am Dm Em Am

Reff :
         Am     Dm
 senajan atiku isih kuciwo..
      G             E
 ora tego nyawang uripmu soro..
              Am        Dm
 duh kang mas aku pancen gawe gelo..
        G          E
 ugo sliramu paring pangapuro..

         Am    Dm
 senajan atiku isih gelo..
           G           E
 marang sliramu aku isih tresno..
        Am           Dm
 gede pangapuromu bakal tak jogo..
      E           Am
 aku ora.. bakal gawe kuciwo..

Musik : 
Am Dm G C
Am Dm Em Am

Reff :
         Am    Dm
 senajan atiku isih kuciwo..
      G             E
 ora tego nyawang uripmu soro..
              Am        Dm
 duh kang mas aku pancen gawe gelo..
        G          E
 ugo sliramu paring pangapuro..

         Am    Dm
 senajan atiku isih gelo..
           G          E
 marang sliramu aku isih tresno..
        Am           Dm
 gede pangapuromu bakal tak jogo..
      E           Am
 aku ora.. bakal gawe kuciwo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel