f --> -->

Ceciwi - Kapok di Larani

Chord Ceciwi - Kapok di Larani || Kunci Gitar Ceciwi - Kapok di Larani || Lirik Lagu Ceciwi - Kapok di Larani
Ceciwi - Kapok di Larani
Ceciwi - Kapok di Larani
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G C

 C      G     Am
ojo lungo teko lungo teko
 Em     F
aku wis ra nompo..
  C       Dm      G
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  C     G     Am
cukup ojo nambahi perkoro
    Em    F
mengko tambah loro..
   C     Dm      G    C
nyawang wong sing ra iso di sayang..

Int. 
F G Em Am
F G C G

Reff :
          C       Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F     G      C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C          Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F      G      C
 kowe wis ra ono ning ati..

           Dm  G
 mbuang wektu sio-sio
             Em     Am
 kanggo wong sing ra rumongso
       F       G     C  G
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C G

 C      G     Am
ojo lungo teko lungo teko
 Em     F
aku wis ra nompo..
  C       Dm      G
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  C     G     Am
cukup ojo nambahi perkoro
    Em    F
mengko tambah loro..
   C     Dm      G  C  G
nyawang wong sing ra iso disayang..

Reff :
          C       Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F     G      C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C         Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F       G      C  G
 kowe wis ra ono ning ati..

          C      Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F     G      C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C       Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F      G      C
 kowe wis ra ono ning ati..

           Dm  G
 mbuang wektu sio-sio
             Em    Am
 kanggo wong sing ra rumongso
       F       G     C G C
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel