Arya Galih - Esemu Semangatku

Chord Arya Galih - Esemu Semangatku || Kunci Gitar Arya Galih - Esemu Semangatku || Lirik Lagu Arya Galih - Esemu Semangatku
Arya Galih - Esemu Semangatku
Arya Galih - Esemu Semangatku
(Intro) 
C F G C
Em F G

C         Em
 apuranen salahku seng wingi
F                 G
 seng seh sering dolanan ati
C         Em
 nganti nganti awakku lali 
F               G
 yen mung kowe seng gemati..

C         Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C         Em
 uwis saiki padhangono atiku
F            G
 ojo ngalih soko uripku..

E         Am           -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu..
F     D    G
 koyo kelingan esemmu..

(Chorus)
   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
    F  D    G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G               C
aku lan kowe.. selawase bersatu..

(Int.) 
Am -G F G
C -G/B Am -G F G..

C        Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C        Em
 uwis saiki padhangono atiku
F           G
 ojo ngalih soko uripku..

E        Am            -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu..
F     D    G
 koyo kelingan esemmu..

(Chorus)
   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
   F  D    G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G                C
aku lan kowe.. selawase bersatu..

   C
nyawang kowe ngguyu..
     Em
melu seneng atiku..
   F  D    G
esemmu.. semangatku..
        C
yo mung siji tresnaku..
      Em
amung kanggo awakmu..
    F
tetepo neng sandingku
    G                C
aku lan kowe.. selawase bersatu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel