-->

Ari Benjho - Tandes

Chord Ari Benjho - Tandes || Kunci Gitar Ari Benjho - Tandes || Lirik Lagu Ari Benjho - Tandes
Ari Benjho - Tandes
Ari Benjho - Tandes
Intro : 
C F -Em Dm G   
F Em Am Dm G C   

C             F
kangen rasane atiku iki
Dm                  G
kangen kowe sing tak tresnani
   Em                 Dm
mbiyen sakbendino ning sandingku
        F          G      C
mbareng saiki we malah adoh paranmu..

Int. 
F

C                F
tulung jaganen tresnoku iki
   Dm               G
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Em            Dm
bumi langit iki dadi saksi
   F          G        C
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
           Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm         G
salah opo aku, kowe ninggal aku
             C
we lali janji manismu..

Reff :
         F          G
 sak tenane atiku keloro loro 
          Em          Am
 nanging aku iki ora wani kondo
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
               C
 sing tau ono ning uripku..

Musik : 
F G Em Am 
Dm -Em F G C   

C               F
tulung jaganen tresnoku iki
   Dm               G
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Em            Dm
bumi langit iki dadi saksi
   F         G        C
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
           Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm        G
salah opo aku, kowe ninggal aku
             C
we lali janji manismu..

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
            Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm         G
salah opo aku, kowe ninggal aku
            C
we lali janji manismu..

Reff :
         F          G
 sak tenane atiku keloro loro 
          Em        Am
 nanging aku iki ora wani kondo
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
               C
 sing tau ono ning uripku..
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
              C
 sing tau ono ning uripku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel