f --> -->

Anggun Pramudita - Munting

Chord Anggun Pramudita - Munting || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Munting || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Munting
Anggun Pramudita - Munting
Anggun Pramudita - Munting
    Am         Dm
ojo riko teko teko maning..
       G           Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am            Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G       Em    Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Intro) 
Am G G Am
Am G G Am

Am            G
 welas hang isun suguhi..
G              Am
 kok riko bales ngelarani..
Am               G
 welas ring ati hang suci..
G            Am
 kok tego riko kotori..

(Intro) 
F G Am

Am             G
 padahal isun wis setiyo..
G          Am
 kok riko ngeliyo ati..
Am             G
 padahal isun wis nyepuro..
G           Am
 kok riko balen baleni..

 Dm              Am
isun.. wis sing arep maning..
 G   Em      Am
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    Am         Dm
ojo riko teko teko maning..
       G           Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am            Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G       Em    Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Int.) 
Am Dm G Am
Am Dm F G Am

Am             G
 padahal isun wis setiyo..
G           Am
 kok riko ngeliyo ati..
Am            G
 padahal isun wis nyepuro..
G             Am
 kok riko balen baleni..

 Dm             Am
isun.. wis sing arep maning..
 G   Em      Am
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    Am         Dm
ojo riko teko teko maning..
       G          Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am             Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G      Em    Am
bangur riko sing gawe isun iling..

    Am         Dm
ojo riko teko teko maning..
       G           Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am            Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G       Em  Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Outro) 
Dm Em Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close