f --> -->

Anggun Pramudita - Ampas Kelopo

Chord Anggun Pramudita - Ampas Kelopo || Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ampas Kelopo || Lirik Lagu Anggun Pramudita - Ampas Kelopo
Anggun Pramudita - Ampas Kelopo
Anggun Pramudita - Ampas Kelopo
Intro : 
Am G Dm Am
Dm F G Am
Am G Dm Am
Dm F G Am  

Am    G     Dm    Am
sengojo isun.. nutup moto ati
Dm       F   G       Am
makne sing keenget nong awak riko
Am     G      Dm       Am
bengene riko.. wong hang nggawe loro
Dm    F       G     Am
saiki ngarep ngarep mbaleni roso..

G           Dm
isun ibarat ampas kelopo
     G     Em      Am
mari di peres sing di kanggokno..

Reff :
 Am                      G
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Dm        F              Am
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Am                  G
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Dm         F        G     Am
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

Musik : 
Dm  F G  Am
Dm  F G  Am

Am     G      Dm       Am
bengene riko.. wong hang nggawe loro
Dm    F       G   Am  Am
saiki ngarep ngarep mbaleni roso..

G           Dm
isun ibarat ampas kelopo
     G     Em      Am
mari di peres sing di kanggokno..

Reff :
 Am                       G
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Dm        F              Am
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Am                 G
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Dm        F         G    Am
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

 Am                       G
  serune riko sing nduwe.. rumongso..
 Dm        F             Am
  arep nguripi.. cerito hang wis sirno..
 Am                   G
  gampange riko mari.. ngeloro..
 Dm         F        G     Am
  nyacak njugeri.. welas hang wis musno..

        G  Em      Am
 mergo welase.. wis sing ono..
        G  Em      F Em Am
 mergo welase.. wis sing ono..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel