-->

Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata

Chord Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata || Kunci Gitar Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata || Lirik Lagu Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata
Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata
Angel Temen Tuturanmu (Angel Tuturanmu) - Veraliie / Indah Permata
Intro : 
C Em F C
C Em F G..
C G Dm Am
C G F G..

C    Em
ngel.. angel..
        F    C
angel temen tuturanmu..
C    Em
ngel.. angel..
        F     G
angel temen kandananmu..

Dm      F       C
 sampe meniren rasane lambeku
              G    Dm
kerono sering ngandani awakmu
          F      C
sampe meniren rasane lambeku
               G
nanging kowe sih tetep..
                  C   G
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm       Am
 kesel, kesel lambeku..

          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
  F       G
 angel, angel, angel..
              C
 angel temen tuturanmu..

Musik : 
Am..
C G Dm Am
C G F G..

C    Em
ngel.. angel..
        F    C
angel temen tuturanmu..
C    Em
ngel.. angel..
        F    G
angel temen kandananmu..

Dm     F       C
 sampe meniren rasane lambeku
              G    Dm
kerono sering ngandani awakmu
          F       C
sampe meniren rasane lambeku
              G
nanging kowe sih tetep
                  C    G
sih tetep ora gelem nggugu..

Reff :
          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm      Am
 kesel, kesel lambeku..

          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
  F        G
 angel, angel, angel..

          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
   Dm     Am
 kesel, kesel lambeku..

          C
 tak kandani ora manut
        G
 tak omongi ora nurut
  F       G
 angel, angel, angel..
             C
 angel temen tuturanmu..

Outro : 
C G Dm Am
C G F G
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel