f --> -->

Andi Mbendol - Tumbak Cucukan

Chord Andi Mbendol - Tumbak Cucukan || Kunci Gitar Andi Mbendol - Tumbak Cucukan || Lirik Lagu Andi Mbendol - Tumbak Cucukan
Andi Mbendol - Tumbak Cucukan
Andi Mbendol - Tumbak Cucukan
Intro : 
C C7 G7 C 

C              C7
pinter molak malik cerito
         G7
nggolek goro goro
          C
nyalahke wong liyo..

C           C7
pisan pindo aku rapopo
        G7
suwe suwe kok loro
        C
ra iso tak tompo..!!!

   F     Fm    C
ra ono bukti wani mutusi..
     Dm                Am
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    F     Fm     C
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Dm          E
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         F  C
  ra sah melu melu
       G  C
  dudu urusanmu..
      F    C
  aku ngerti uripku
         G     C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F   C
  seneng di sengiti 
         G  C
  meneng dirasani..
      F     C
  aku ra bakal wedi !!!
      G   C
  aku ora peduli..

Musik : 
C C7 G7 C G

C              C7
tuman seneng tumbak cucukan
         G7
golek-golek bahan 
          C   G
dinggo rasan-rasan..

C               C7
hobine, ngadu adu kancane
           G7
sok paling bener dewe
        C G
ra ngilo githoke..!!

   F     Fm    C
ra ono bukti wani mutusi..
     Dm                Am
ra melu nandur, kok melu ngonceki..??
    F    Fm     C
kon manut aturanmu aku ora sudi..!!!
     Dm          E
karepmu piye aku ora ngerti..

Reff :
         F  C
  ra sah melu melu
       G  C
  dudu urusanmu..
      F    C
  aku ngerti uripku
         G     C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F   C
  seneng di sengiti 
         G  C
  meneng dirasani..
      F     C
  aku ra bakal wedi !!!
      G   C
  aku ora peduli..

          F  C        
  (ra sah melu-melu) 
        G  C
  (dudu urusanmu..)
       F    C
  (aku ngerti uripku)
          G      C
  (meh ngopo sak karepku..!!!)

         F  C
  ra sah melu melu
       G  C
  dudu urusanmu..
      F     C
  aku ngerti uripku
         G     C
  meh ngopo sak karepku..!!!
  
         F   C
  seneng di sengiti 
         G  C
  meneng dirasani..
      F    C
  aku ra bakal wedi !!!
      G   C
  aku ora peduli..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel