f --> -->

Akharisma - Pungkasan

Chord Akharisma - Pungkasan || Kunci Gitar Akharisma - Pungkasan || Lirik Lagu Akharisma - Pungkasan
Akharisma - Pungkasan
Akharisma - Pungkasan
Intro : 
Am F G Am
Am F G Am

Am      F      G       Am
bengen tau manggon.. ring jero ati..
Am      F   G       Am
bengen tau ono.. ring jero impi..
 G         C
ibarate ulan.. ono ring genggeman..
   G    F G   Am
nyoroti, madangi.. ati..

Int. 
F -Am Dm Bm E

Am      F      G       Am
bengen tau manggon.. ring jero ati..
Am      F   G      Am
bengen tau ono.. ring jero impi..
 G         C
ibarate ulan.. ono ring genggeman..
   G   F G   Am
nyoroti, madangi.. ati..

Int. 
F G Am
F G Am

Reff :
       Am
 welas hang pungkasan
      Em
 sing biso kelaksanan
    Dm            Am
 mergo riko katut wong liyan..

      Am
 asih suci iki
      Em
 sing kiro sun ilangi
     Dm             Am
 sun simpen sampek tekan pati..

      Dm          Am
 ngiringi jangkah alur urip iki
   F        G     Am
 sakat riko ninggalno welas iki..

Musik : 
Am F G Am
Am F G Am

Am      F      G      Am
bengen tau manggon.. ring jero ati..
Am      F   G       Am
bengen tau ono.. ring jero impi..
 G         C
ibarate ulan.. ono ring genggeman..
   G    F G   Am
nyoroti, madangi.. ati..

Int. 
F G Am
F G Am

Reff :
       Am
 welas hang pungkasan
      Em
 sing biso kelaksanan
    Dm            Am
 mergo riko katut wong liyan..

      Am
 asih suci iki
      Em
 sing kiro sun ilangi
     Dm            Am
 sun simpen sampek tekan pati..

       Am
 welas hang pungkasan
      Em
 sing biso kelaksanan
    Dm             Am
 mergo riko katut wong liyan..

      Am
 asih suci iki
      Em
 sing kiro sun ilangi
     Dm             Am
 sun simpen sampek tekan pati..

      Dm          Am
 ngiringi jangkah alur urip iki
   F         G     Am
 sakat riko ninggalno welas iki..
      Dm          Am
 ngiringi jangkah alur urip iki
   F         G     Am
 sakat riko ninggalno welas iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel