f --> -->

AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan

Chord AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan || Kunci Gitar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan || Lirik Lagu AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan
AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan
AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan
(Intro) 
F G Am  Bb  G

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F      Fm    C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
ning ati tetep sayang
        F     Fm    C
ning mburimu aku wis berjuang..

  Em             Am
nanging opo kabeh iki raono artine
  Em
kowe milih ninggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wis layu..
        G
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    F    G
tresnoku wis ilang
      Em    Am
kabur koyo layangan..
  Dm       E       Am
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F       G
 tak cobo nglalekne
Em     A        Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G          F
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..

(Int.) 
F G Em Am Bb  G
   ha..      a.. hu..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F      Fm    C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
ning ati tetep sayang
        F     Fm    C
ning mburimu aku wis berjuang..

  Em             Am
nanging opo kabeh iki raono artine
  Em
kowe milih ninggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wis layu..
        G
koyo janjimu ning aku..

(Chorus)
    F    G
tresnoku wis ilang
      Em   Am
kabur koyo layangan..
  Dm        E        Am   G
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F      G
 tak cobo nglalekke
Em    A        Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G
ikhlas kowe lungo..

    F    G
tresnoku wis ilang
      Em   Am
kabur koyo layangan..
  Dm        E        Am   G
kowe sing tak sayang akhire pisahan..
F      G
 tak cobo nglalekne
Em     A        Dm
 kenangan sing nggawe aku loro
         G          F
ikhlas kowe lungo, aku orapopo..
   Em A   Dm
a..aaaa..aa.. aku lilo..
      G            C
dadio wong liyo.. ning uripku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel