-->

Xaluna - Sandiworomu

Chord Xaluna - Sandiworomu || Kunci Gitar Xaluna - Sandiworomu || Lirik Lagu Xaluna - Sandiworomu
Xaluna - Sandiworomu
Xaluna - Sandiworomu
(Intro) 
Am E Am A
Dm E Am
Dm Am E Am E

Am           E        Am
tansoyo abot.. iso nyanding kowe..
Dm   G
pamitmu wingi sore
    C
wes njawab sak kabehe
 E
aku mung ampiran
       Am   A
naliko batinmu perih
        Dm
tok remok uripku
            E
njerit ati.. nangis getih..

Am
ra bedo alun..
  E       Am
ombak sing nabrak pasir..
Dm   G
mbok jalok bungah
      C
malah tak wenei getir..
E
embun-embun esok
        Am  A
duduhno dalane mulih
Dm   E
mergo.. awakku..
            Am
mung nambah atine perih..

  G
tego karo aku
       C     A
sumelehmu ning pundakku
        Dm       E   Am A
tak jagani.. sak marine atimu..
  G
salah yen tak pekso
       C    A
ro aku kowe ra tresno
       Dm              E  Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

(Chorus)
    Dm
pangapurane..
G              C        F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
        Dm
aku yo mung wedi
          E
yen di sekso sepi
              Am  A
matursuwon wes ngancani..
      Dm
nyuwon lilamu..
G               C        F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
       Dm
jembarke sabarmu..
        E
kabeh cen salahku
                Am  A
nggampangke tresno sucimu..

(Int.) 
Dm G C F
Dm E Am..

  G
salah yen tak pekso
       C    A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                E  Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

(Chorus)
       Dm
pangapurane..
G              C          F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
         Dm
aku yo mung wedi
          E
yen di sekso sepi
               Am     A
matursuwon wes ngancani.. hooo..
      Dm
nyuwon lilamu..
G                 C      F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
         Dm
jembarke sabarmu..
        E
kabeh cen salahku
              Am
nggampangke tresno sucimu..

        Dm
jembarke sabarmu..
        E
kabeh cen salahku
              Am
nggampangke tresno sucimu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel