-->

Woro Widowati - Siji Saklawase

Chord Woro Widowati - Siji Saklawase || Kunci Gitar Woro Widowati - Siji Saklawase || Lirik Lagu Woro Widowati - Siji Saklawase
Woro Widowati - Siji Saklawase
Woro Widowati - Siji Saklawase
Intro : 
G C -G/B Am D

G F        E
padange sinar rembulan
     Am          D   -C
sing nyekseni crito katresnan
Bm B   Em D       C
aku lan kowe.. saling ngucap janji
        D
rabakal mblenjani..

G  F           E
kerlipe lintang neng awang
 Am               D  -C
amung siji sing paling terang
  Bm    B   Em D      C
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
       D
bakal sesandingan..

Reff :
        G    
 siji selawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B               Em D   A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C   D       G
 sliramu tetep neng atiku..

Musik : 
C D B Em-D-A D..

G  F           E
kerlipe lintang neng awang
 Am               D  -C
amung siji sing paling terang
  Bm    B   Em  D     C
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
        D
bakal sesandingan..

Reff :
         G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D               G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B                Em D   A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C    D      G
 sliramu tetep neng atiku..

        G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B               Em D  A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C    D      G-D/F#-Em-D
 sliramu tetep neng atiku..
    C    D        C D G
 sliramu tetep neng atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel