-->

Woro Widowati - Alun Alun Madiun

Chord Woro Widowati - Alun Alun Madiun || Kunci Gitar Woro Widowati - Alun Alun Madiun || Lirik Lagu Woro Widowati - Alun Alun Madiun
Woro Widowati - Alun Alun Madiun
Woro Widowati - Alun Alun Madiun
Intro : 
Am Dm G C E..

Am          G
koyo diiris iris rasane atiku
F            C
 ngerti kowe saiki karo wong liyo
Dm            Am
rasane ati kaget semu ra percoyo
  F              E 
nalikane moco undangan sing tak trimo..

Int. 
E-E F-F-E

  Am            G
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
F               C
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Dm             Am
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      F
nalikane kowe ngucap
        E            
janji dek jaman semono..

Int. 
E-E-E-F-E

Reff :
         Am
 ning alun alun madiun
        Dm
 mbiyen kowe ngucap tresno
 G
 janji ra bakal
       C      E
 pisah nganti akhir ndonyo..

         Am
 ning alun alun madiun
         Dm
 biyen kenalan ning kono
 G
 sewu kenangan
            C     E
 tak simpen ning njero dodo..

 F
 nanging saiki
          Dm
 sing tak impi uwes sirno
  E
 ilang musno,
            Am E-E-E-F-E
 kowe rabi wong liyo..

Musik : 
Am Dm G C E
Am Dm E Am 
E-E-E-F-E

  Am            G
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
F               C
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Dm              Am
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      F
nalikane kowe ngucap
      E
janji dek jaman semono..

Int. 
E-E-E-F-E

Reff :
         Am
 ning alun alun madiun
          Dm
 mbiyen kowe ngucap tresno
 G
 janji ra bakal
       C        E
 pisah nganti akhir ndonyo..

          Am
 ning alun alun madiun
         Dm
 biyen kenalan ning kono
 G
 sewu kenangan
            C    E
 tak simpen ning njero dodo..

 F
 nanging saiki
          Dm
 sing tak impi uwes sirno
  E
 ilang musno,
           Am
 kowe rabi wong liyo..
  E
 ilang musno,
           Am 
 kowe rabi wong liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel