-->

Wawan Sudjono - Dukun Palsu

Chord Wawan Sudjono - Dukun Palsu || Kunci Gitar Wawan Sudjono - Dukun Palsu || Lirik Lagu Wawan Sudjono - Dukun Palsu
Wawan Sudjono - Dukun Palsu
Wawan Sudjono - Dukun Palsu
Intro : 
C E Am Gm
F Em Dm G..

    C        G/B  Bb
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  F              G
gawe saben bengi aku ora biso turu
C         G/B  Bb
nandang kasmaran karo esemu
F                G
sing manis koyo manis rasane tebu..

C         G/B    Bb
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    F                G
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         C     G/B Bb
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  F                    G
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
     C
lintange ati..

Dm        Em
semar mesem, poso mutih
       F             G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm      Em
jarak cino, samber lilin
  F           D          G
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    C         E      Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F       Em   Dm        G
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
  C       E     Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F        Em   Dm        G
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   F         G       Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
          Dm  G      C
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          F   G       Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm      G    C
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Musik : 
Dm..Em..F G..
Dm..Em..F D G..

Dm      Em
semar mesem, poso mutih
       F             G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm      Em
jarak cino, samber lilin
  F            D          G
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    C        E      Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F       Em   Dm       G
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
  C      E      Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F       Em   Dm        G
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   F         G       Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
         Dm  G      C
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          F   G        Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm      G    C
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel