Wafi Singsing - Kadung Nyaman

Chord Wafi Singsing - Kadung Nyaman || Kunci Gitar Wafi Singsing - Kadung Nyaman || Lirik Lagu Wafi Singsing - Kadung Nyaman
Wafi Singsing - Kadung Nyaman
Wafi Singsing - Kadung Nyaman
(Intro) 
F G Em A
Dm G C

 C        G/B    Am
aku kadung suwe bebarengan..
  Dm       C         G
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
 C     G/B       Am
aku sopo aku kroso ning raiso
  Dm       C    G
nanging akhire kesio-sio..

    C        G/B    Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm     C       G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C      G/B      Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm       C        G
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) 
F G C

(Chorus)
  F             G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em       Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F            G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C    C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F           G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em      Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                   C
nanging mung dinggo pelampiasan..

(Int.) 
F  G  Em  Am G
F  G  C  G

    C        G/B    Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm      C       G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C      G/B       Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm        C        G
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) 
F G C

(Chorus)
  F            G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em        Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F            G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C   C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F            G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em      Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                   C
nanging mung dinggo pelampiasan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel