-->

Vivi Voletha - Loro Ati

Chord Vivi Voletha - Loro Ati || Kunci Gitar Vivi Voletha - Loro Ati || Lirik Lagu Vivi Voletha - Loro Ati
Vivi Voletha - Loro Ati
Vivi Voletha - Loro Ati
Intro : 
Am F Dm E
Am F Dm E

Am       Em
kelingan .. tahun wingi
F     G    C -A
 kowe ngucapke janji..
Dm
salahku opo
    Am
nganti katresnanmu
 E
lungo..

  Am       Em
jujur aku.. moh kelangan
F    G   C -A
 amergo iseh sayang..
Dm
tingali roso iki
Am
sok kowe bakal ngerti
  F      E
setyoku wes kepati..

Reff :
     Am           Dm
 tresno.. ko yo kur mung siji
   G              C  E
 kowe.. wes ning njero ati..
    Am           Dm -Em
 sinten.. sak niki nglarani
   F
 medhotke janji
     Dm        E
 nganti aku pingin mati..
         E      Am 
 matur nuwun kulo loro ati..

Int. 
Am F Am F

  Am       Em
jujur aku.. moh kelangan
F   G   C   A
 amergo iseh sayang..
Dm
tingali roso iki
Am
sok kowe bakal ngerti
  F      E
setyoku wes kepati..

Reff :
     Am            Dm
 tresno.. ko yo kur mung siji
   G               C  E
 kowe.. wes ning njero ati..
    Am            Dm -Em
 sinten.. sak niki nglarani
   F
 medhotke janji
     Dm        E
 nganti aku pingin mati..
         E      F  
 matur nuwun kulo loro ati..

Musik : 
F D Em Am
Dm Em F Dm E..

Reff :
     Am            Dm
 tresno.. ko yo kur mung siji
   G              C  E
 kowe.. wes ning njero ati..
    Am            Dm -Em
 sinten.. sak niki nglarani
   F
 medhotke janji
     Dm         E
 nganti aku pingin mati..

     Am             Dm
(tresno.. ko yo kur mung siji)
   G               C  E
 kowe.. wes ning njero ati..
    Am            Dm -Em
 sinten.. sak niki nglarani
   F           Dm
 medhotke janji (medhotke janji)
   F
 medhotke janji
     Dm         E
 nganti aku pingin mati..
         E      Am
 matur nuwun kulo loro ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel