-->

Via Vallen - Mung Titipane

Chord Via Vallen - Mung Titipane || Kunci Gitar Via Vallen - Mung Titipane || Lirik Lagu Via Vallen - Mung Titipane
Via Vallen - Mung Titipane
Via Vallen - Mung Titipane
        F            G
yen kelangan.. ikhlaske wae..
             Em          Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
  Am  G  F           E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
          Am
di ganti sing luwih..

(Intro) 
F G E Am
G-Em-D Fm C

     C    G/B  Am
masa mudaku untuk bekerja
      G   F            Dm
tak lupa berdoa minta yang Kuasa..
 E          Am
agar.. ku bisa mengangkat
  G     C
derajat keluarga..
      Dm       E   F
tiada waktu untuk hura hura..

(Intro)
G  F  G
aa.. a.. aaa..

(Chorus)
        F          G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em          Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am G   F             G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F           G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
             Em
karo paling penting dungo
          Am
terus marang Gusti..
  Am  G   F           E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
          Am G F G Am G F
di ganti sing luwih..

(Int.) 
Am G F Em
Dm Em G..

(Chorus)
        F          G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em         Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am G   F            G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F           G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
             Em
karo paling penting dungo
          Am
terus marang Gusti..
       G  F           E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
              Am G  F
di ganti sing luwih.. huwo..

G    F           G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em         Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am G   F            G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F          G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
             Em
karo paling penting dungo
         Am
terus marang Gusti..
       G  F          E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
           Am G F G
di ganti sing luwih..
Am G F G Am
huwo.. haa..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel