-->

Vadesta - Ngerteni Ati

Chord Vadesta - Ngerteni Ati || Kunci Gitar Vadesta - Ngerteni Ati || Lirik Lagu Vadesta - Ngerteni Ati
Vadesta - Ngerteni Ati
Vadesta - Ngerteni Ati
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

   F     G
berjuang temenan..
     Em   Am
ngarepi kekarepan..
       Dm   G
pingin madangi atimu
         C
nguripke tresnamu..

   F          G
Gusti.. sing nentokke..
            Em
aku ning kene isih tetep
    Am
kanggo kowe..
            Dm
mang kulo sing milih..
          G
mugo njenengan cepet
  C
ngabulke..

Reff :
             F         G
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Em        A
 kowe sing.. wis nggawe..
       Dm    G
 ayem atiku.. mugo Gusti..
         C
 ndang ngijabahi..

          F   G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em       A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm      G
 opo kowe.. ra ngerteni..
  C
 atiku..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..

         F    G
aku nggandeng.. kowe..
       Em       A
urip bareng.. dadi siji..
      Dm  G
selawase.. ora ono
 C
liyane..

Reff :
             F        G
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Em       A
 kowe sing.. wis nggawe..
       Dm   G
 ayem atiku.. mugo Gusti..
         C
 ndang ngijabahi..

           F  G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em       A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm       G
 opo kowe.. ra ngerteni..
  C
 atiku..

           F  G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em       A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm      G
 opo kowe.. ra ngerteni..
  C
 atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel