-->

Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge

Chord Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge || Kunci Gitar Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge || Lirik Lagu Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge
Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge
Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge
Intro : 
C F G C G 

    C          G
tresno.. suci sing ono ning ati
       Am        Em
tuk ugemi ora bakal tak blenjani
   F         C
janji bakal sehidup semati
          Dm      G
nanging akhire dadi loro ati..

Int. 
F G C G

  C                 G
kowe.. wong sing paling tak tresnani
      Am       Em
ning opo malah gawe loro ati
 F           C
opo kurang anggonku nglabuhi
       Dm      G
tegane kowe mblenjani janji..

Int. 
F G Em Am
Dm G C E

Reff :
       Am    Em
 opo kowe.. ora kelingan
         F      G
 jajan bareng lungguh jejer
          C  E
 ning angkringan..

       Am       Em
 opo kowe.. uwis lali tenan
          F      G
 telogo jonge sing dadi saksi
     C G
 kenangan..

    C       Em     Am
yen iki.. wis dadi garis uripku
  F          G     C
mugo aku ndang oleh gantimu
    F       G
ayu parasmu manis esemmu
         Em         Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm        G      C
saiki mung dadi kembang turuku..

Musik : 
F G Em Am
F G C G

  C                 G
kowe.. wong sing paling tak tresnani
      Am       Em
ning opo malah gawe loro ati
 F           C
opo kurang anggonku nglabuhi
       Dm      G
tegane kowe mblenjani janji..

Int. 
F G C E

Reff :
       Am     Em
 opo kowe.. ora kelingan
         F        G
 jajan bareng lungguh jejer
            C E
 ning angkringan..

       Am       Em
 opo kowe.. uwis lali tenan
          F      G
 telogo jonge sing dadi saksi
     C E
 kenangan..

       Am    Em
 opo kowe.. ora kelingan
         F      G
 jajan bareng lungguh jejer
           C E
 ning angkringan..

       Am      Em
 opo kowe.. uwis lali tenan
          F      G
 telogo jonge sing dadi saksi
      C G
 kenangan..

    C       Em     Am
yen iki.. wis dadi garis uripku
  F         G      C
mugo aku ndang oleh gantimu
    F       G
ayu parasmu manis esemmu
         Em        Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm         G      C
saiki mung dadi kembang turuku..

    F      G
ayu parasmu manis esemmu
         Em        Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm         G      C
saiki mung dadi kembang turuku..
   Dm G                 F  G C
saiki.. mung dadi kembang turuku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel