-->

Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo

Chord Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo || Kunci Gitar Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo || Lirik Lagu Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo
Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo
Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo
Intro : 
Am Dm F G
E Em F Fm

C     Fm
amung sepisan
 Am         D
urip ning ndunyo iki
    F       G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C         Fm
panggah tak tompo
   Am    D
perlakuanmu sing olo
   F     G
njero batinku kesikso..

F#m   F       Em
 nadyan abot ngertekno
 Am         Dm          
awakmu sing tak tresnani
G      C
 mblenjani janji..
        F#m F       Em
kurang opo.. aku neng sliramu
 Am      Dm  G     C
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. 
F C D# G

Reff :
     F
 aku ora popo
         C
 nglilakno we lungo
         Dm      G 
 mbrebes mili kuat batin
      C C7
 ikhlas ati..

        F
 koe raperduli
   E     Am   G    D
 karo perjuanganku sing tulus
      Dm    G
 ming dinggo awakmu..

Musik : 
F G Em Am D G
F G Em Am D G

C    Fm
amung sepisan
 Am         D
urip ning ndunyo iki
    F        G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C         Fm
panggah tak tompo
   Am    D
perlakuanmu sing olo
   F     G
njero batinku kesikso..

F#m   F       Em
 nadyan abot ngertekno
 Am        Dm          
awakmu sing tak tresnani
G      C
 mblenjani janji..
        F#m F       Em
kurang opo.. aku neng sliramu
 Am      Dm  G     C
ora menghargai.. karo usahaku..

Int. 
F C D# G

Reff :
     F
 aku ora popo
          C
 nglilakno we lungo
          Dm    G 
 mbrebes mili kuat batin
     C C7
 ikhlas ati..

       F
 koe raperduli
   E    Am   G    D
 karo perjuanganku sing tulus
      Dm    G
 ming dinggo awakmu..

         F
 senajan nggo dolanan
            C
 tresno sing tenanan
       Dm
 milih dee demi
   G         C
 duwit sing mok sayang..

            F
 karma trus berputar
  E      Am  D
 aku wes ora berharap
     Dm    G    C
 wes cukup semene sayang..
     F    G    C   Fm C
 wes cukup semene.. sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel