-->

Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali

Chord Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali || Kunci Gitar Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali || Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali
Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali
Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali
Intro : 
C Am Dm G
C Am Dm G
C Am Dm G
C Am Dm G

C     Am     Dm      G
opo salahku.. nganti dadi ngene..
F       G      C
 nasib sing tak rasakke..
C     Am    Dm     G
tresnoku siji.. raiso keganti..
F     G   C
 sliramu ning ati..

 G/B Am        Em
 senajan ono.. sing teko lan lungo
        F      G
ning sliramu sejatine roso..

Reff :
     Am
 kelingan yen kelingan
    Em    Am
 ku marang sliramu
       Dm      G  C
 perih rasane njero atiku..

 G/B Am
 tegane kowe kok lali
  Em      Am
 ning dalanmu bali
     Dm     Em
 aku kok tinggal dewe
       F    G    C
 lungo ra tau ono pamite..

Musik : 
C Am Dm G
C Am Dm G

    Am        Em
senajan ono.. sing teko lan lungo
        F     G
ning sliramu sejatine roso..

Reff :
     Am
 kelingan yen kelingan
    Em    Am
 ku marang sliramu
       Dm    G   C
 perih rasane njero atiku..

 G/B Am
 tegane kowe kok lali
  Em      Am
 ning dalanmu bali
     Dm      Em
 aku kok tinggal dewe
       F    G   C
 lungo ra tau ono pamite..

 G/B Am
 kelingan yen kelingan
    Em    Am
 ku marang sliramu
       Dm   G   C
 perih rasane njero atiku..

 G/B Am
 tegone kowe kok lali
  Em     Am
 ning dalanmu bali
     Dm      Em
 aku kok tinggal dewe
       F    G    C
 lungo ra tau ono pamite..
 G/B   Am   G   C
 lungo ra tau ono pamite..

Outro : 
C Am Dm G
C Am Dm G
C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel