-->

Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy)

Chord Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy) || Kunci Gitar Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy) || Lirik Lagu Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy)
Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy)
Slemanreceh - Tresno Loro Lorone (Ft. Rossy)
Intro : 
C F Dm G F Fm

C
 aku ngakoni salah..
Am     G     F
 wes gawe atimu susah..
 Dm
aku wes mblenjani
         G
tresnamu tak khianati..

        C   Am
ra mbok pikirke atiku..
    Dm
tegane menduakanku..
    G                  C
kau gandeng wanitamu yang baru..

F          Dm
 aku bukan pelampiasan
G             C
 aku cinta setulus hatiku
   G/B      Am
takkan ku tinggalkan
              Dm
meski bukan yang pertama
       G     C
aku cinta setulusnya..

Reff :
 F
  coba kau pilih
      C
 satu di antara kita
     Dm
 ojo mung ngobral janji
      G
 gawe dolanan ati..

 F            C
  aku bingung kudu milih sopo
 G
  sing bakal tak pilih
   C
 naliko ning pelaminan

 F          C
  aku bukan pelampiasan
 Am             Dm
  aku loro mergo koe gawe cidro
    G                 C
 saiki wes gadeng karo wong lio..

Musik : 
F..C..Am G F..
Dm G Em Am F..G..
 
Reff :
 F
  coba kau pilih
      C
 satu di antara kita
     Dm
 ojo mung ngobral janji
      G
 gawe dolanan ati..

 F  G        Am
  aku bingung kudu milih sopo
     Dm
 aku tresno loro lorone
     G
 rabakal tak tinggalke..

  F      G     C
cukup.. mung semene wae
 A       Dm
aku wes ra kuat di larani
  G            C
tulung.. tinggalke aku..

 F   G        Am
aku.. bukan sebatas pelampiasan
      Dm
tapi aku mengharapkan
       G                C
engkau jadi.. pendamping hidupku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel