-->

Shinta Arsinta - Kembang Terate

Chord Shinta Arsinta - Kembang Terate || Kunci Gitar Shinta Arsinta - Kembang Terate || Lirik Lagu Shinta Arsinta - Kembang Terate
Shinta Arsinta - Kembang Terate
Shinta Arsinta - Kembang Terate
Intro : 
Am Em Am..F Em Am..
G..Dm..Em..Am..

Am   Em     Am
kembang kembang trate
       F     Em    Am
tengah kolam koyo melu awe-awe
G           Dm
naliko aku nguntapake
  Em           Am
lungamu arep nyambut gawe
G           Dm
naliko iku tak bisikke
    Em       Am
tresnaku ngenteni kowe..

Am  Em    Dm
manuk manuk kedasih
        F     Em    Am
kelak kelik koyo melu melu sedih
G             Dm
opo ra ngerti tak kangeni
    Em        Am
suk kapan anggonmu bali
G               Dm
opo ra ngerti tak tresnani
   Em      Am
mbiyen nganti saiki..

Reff :
          Am
 telung taun tak enteni kowe bali
    Am       Em
 saiki katon merak ati
    E
 atiku dadi tido-tido
     F     Am
 opo kowe isih tresno
       F      Am
 tresnoku sing remboko
 E
 opo bakal musno..

Am  Em    Am
bali songko merantau
      F    Em     Am
opo kowe isih koyo dek semono
G               Dm
tekamu sasat lintang tibo
  Em           Am
gumebyar koyo putro rojo
G            Dm
aku ra wani kondo tresno
  Em      Am
koyo rikolo semono..

Musik : 
Am G Am..F Em Am..
G..Dm..Em..Am..

Reff :
          Am
 telung taun tak enteni kowe bali
    Am       Em
 saiki katon merak ati
    E
 atiku dadi tido-tido
     F     Am
 opo kowe isih tresno
       F      Am
 tresnoku sing remboko
 E
 opo bakal musno..

Am  Em    Am
bali songko merantau
      F    Em     Am
opo kowe isih koyo dek semono
G               Dm
tekamu sasat lintang tibo
  Em          Am
gumebyar koyo putro rojo
G            Dm
aku ra wani kondo tresno
  Em     Am
koyo rikolo semono..

Outro : 
Am Em Am..F Em Am..
G..Dm..Em..Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel