-->

Sela Silvina - Nyapih Ati

Chord Sela Silvina - Nyapih Ati || Kunci Gitar Sela Silvina - Nyapih Ati || Lirik Lagu Sela Silvina - Nyapih Ati
Sela Silvina - Nyapih Ati
Sela Silvina - Nyapih Ati
Intro : 
F G Em Am Dm G C

 F     G
alon-alon wae
        Em  Am
lehmu nyapih atiku
  Dm
setel kendo slow
G   C
ojo kesusu..

C      F
naliko tresno
     G       C
opo-opo mbok wenehke
C   F
naiko demen
         G      C
ra ono dino nggo liyane..

C       F
kowe tak gantang-gantang
     G        C
dadi bojo sing ngerteni
C      F
tak impi-impi
       G     C
ngacaniku tekan mati..

Reff :
 F   G
 wes.. bedo
     Em  Am
 saiki ceritane
 Dm     G
 luntur tresnomu
     C
 marang aku..

  F      G
 alon-alon wae
        Em  Am
 lehmu nyapih atiku
   Dm
 setel kendo slow
 G  C
 ojo kesusu..
 
Int. 
G..Am..F G C..

C     F
wis rodo suwe
        G       C
mlaku bareng karo kowe
C    F
ra ono crito
       G      C
ra tukaran bendinane..

C     F
ngomongo ae
          G     C
lek wis waleh aku seleh
C     F
obah sak obah
        G   C
sak polahe aku salah..

Musik : 
F G Em Am Dm G C..
F G Em Am Dm G C..

Reff :
 F     G
 ra koyo biyen
         Em   Am
 iseh pertama kenalan
        Dm
 gandengan tangan
    G       C
 bendino turut dalan..

  F     G
 alon-alon wae
         Em   Am
 lehmu nilarke atiku
   Dm    G     C
 natakke atiku butuh wektu..

 F      G
 ra koyo biyen
         Em   Am
 iseh pertama kenalan
         Dm
 gandengan tangan
    G       C
 bendino turut dalan..

  F     G
 alon-alon wae
         Em   Am
 lehmu nilarke atiku
   Dm    G       C
 natakke atiku butuh wektu..
   Dm    G       C
 natakke atiku butuh wektu..
   Dm    G       C
 natakke atiku butuh wektu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel