-->

Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji

Chord Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji || Kunci Gitar Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji || Lirik Lagu Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji
Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji
Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji
(Intro) 
Am Em Am Em

Am     Em
aku tresno ro kowe
Am        Em
tresno sing saktenane
Am        Em      F    E
kabeh wis tak kekke ro kowe atine.. 

Am      Em
nadyan aku wis nduwe
Am        Em
bojo sing sak tenane
Am       Em       F      E
nanging aku tresnane yo mung ro kowe..

(Rapp)
     Am
roso ati ra tenang 
     Em
mikirke selingkuhan
       Am
tansah tak awang-awang
      Em
mabur koyo layangan
    Am    
padahal bojo ning omah
     Em
mikirke dadi susah
     F
opo sing kudu dilakoni
 E
aku bingung sendiri..

Am
pancen tak akoni
Em
tresnoku setengah mati
Am
tapi aku ra wani
Em
ngingkari janji suci
F               E
mungkin kowe udu jodoku
             Am
tapi aku sayang padamu
            Am
jujur seko njero.. atiku

  Dm      Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm      E
dadi sing keloro..
  Dm      Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo..

(Chorus)
  Am      Em
sabar sak untoro sayang
F     C
aku yowis berjuang
 Dm      G  C   E
ndadekke ngimpi tenanan..
  Am     Em
mugo kabeh iso lancar
 F       C
mbuang kabeh kenangan
Dm       G    Am
ikhlas lan sabar, sayang..

(Rapp)
          Am   
ah cincin wis ngelingker
     Em
ning jari manisku
      Am
janji yowis tak ucap
     Em
ning ngarep penghulu
   Am
saiki yo uwis telat
     Em
arep ngomongke cidro
    F
aku mung ameh ndungo
     E
kowe iso bahagio..

    Am
senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am            E
mugo-mugo kabeh dikei dalan
          Am
supoyo dadi padang
              Am  
anggone awak dewe le gendak'an..

  Dm      Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm      E
dadi sing keloro..
  Dm      Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo..

(Chorus)
  Am      Em
sabar sak untoro sayang
F     C
aku yowis berjuang
 Dm       G  C   E
ndadekke ngimpi tenanan..
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F       C
mbuang kabeh kenangan
Dm       G   Am
ikhlas lan sabar, sayang..

 Am      Em
aku mung iso nerimo
F       C
kowe nggone wong liyo
Dm     G    C   E
tresno raiso dipeksakno..

 Am      Em
aku tetep sayang kowe
F      C
tekane sak lawase
Dm   G       Am
aku bahagia nyawang kowe..

  Am      Em
tanganku wis ono cincin
F      C
janji setio lan suci
Dm   G   C   E
aku raiso.. nepati..

  Am        Em
kowe pancen tak tresnani
 F       C
mbiyen tekan saiki
Dm   G     Am
tapi raiso dadi siji..
Dm   G     Am
tapi raiso dadi siji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel