-->

Salsa Billa - Loro Dewe

Chord Salsa Billa - Loro Dewe || Kunci Gitar Salsa Billa - Loro Dewe || Lirik Lagu Salsa Billa - Loro Dewe
Salsa Billa - Loro Dewe
Salsa Billa - Loro Dewe
Intro : 
F G Em Am
Dm G C
F G Em-E Am
Dm G C

       C   F       C
tak trimo ikhlas ambyar iki
      Am     G   C
tapi ojo dikiro ra loro ati
     F   G
tak akoni atiku
    C   G     Am
wis kadung nyang sliramu
        Dm      G         C
jebul kelaran dewe sing tak rasakke..

      C    F        C
wis nasib dadi korban janjine
      Am        G      C
ditinggal rabi pas sayang sayange
      F     G
mrono mrene kesandung
  C       Am
kenangan karo sliramu
    Dm        G        C
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. 
F G C

Reff:
      F      G
 loro dewe lungo dewe
      Em        Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm       G        C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F      G
 masio loro aku legowo  
         Em  -E   Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm      G     C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Musik : 
C F C
Am G C
F G Em-E Am
Dm G C

      C   F        C
wis nasib dadi korban janjine
      Am       G      C
ditinggal rabi pas sayang sayange
      F     G
mrono mrene kesandung
  C       Am
kenangan karo sliramu
    Dm       G        C
ora nyongko kowe milih wong liyo..

Int. 
F G C

Reff:
      F      G
 loro dewe lungo dewe
      Em        Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm      G        C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F      G
 masio loro aku legowo  
         Em  -E   Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm      G     C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

      F      G
 loro dewe lungo dewe
      Em         Am
 sembarange tanggung dewe
      Dm      G        C
 abot rasane yen ngikhlaske kowe..

     F       G
 masio loro aku legowo  
         Em -E   Am
 tanpo pamit kowe moro ngadoh
         Dm      G      C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..
         F       G      C
 mugo jembar dalanmu ra sio-sio..

Outro : 
Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel