-->

Safira Inema - Opo Kurang Sayang

Chord Safira Inema - Opo Kurang Sayang || Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kurang Sayang || Lirik Lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang
Safira Inema - Opo Kurang Sayang
Safira Inema - Opo Kurang Sayang
 F      G        Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
       Am   Dm
nganti kowe iso tego
         G     C
nggawe tatu ning atiku..
 F      G        Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F       G        C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Intro) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

C     G
aku jan ora nyongko..
  Am
kowe iso tego..
    F        Em
nggawe cidro ning atiku
     Dm  G
demi wong liyo..

C      G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso..
  F       Em
mengerti dan memahami
 Dm   G
isi hati iki..

   F     G
sampai kapan aku..
Em   Am
harus begini..
       Dm
mbok remuk atiku
      G       C
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
 F      G        Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
        Am   Dm
nganti kowe iso tego
         G     C
nggawe tatu ning atiku..
 F      G        Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Int.) 
Am.. Am..

C       G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso..
  F       Em
mengerti dan memahami
 Dm   G
isi hati iki..

   F     G
sampai kapan aku..
Em   Am
harus begini..
       Dm
mbok remuk atiku
      G      C
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
 F      G         Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am  Dm
nganti kowe iso tego
         G    C
nggawe tatu ning atiku..
 F      G         Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

 F      G         Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am  Dm
nganti kowe iso tego
         G    C
nggawe tatu ning atiku..
 F      G         Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Outro) 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel