-->

Safira Inema - Nutupi Laraku

Chord Safira Inema - Nutupi Laraku || Kunci Gitar Safira Inema - Nutupi Laraku || Lirik Lagu Safira Inema - Nutupi Laraku
Safira Inema - Nutupi Laraku
Safira Inema - Nutupi Laraku
Reff :
            F
 mungkin ono ati liyo
            G
 sing lagi tok jogo
             Em
 nganti lali karo aku
               Am
 sing neng ngarep moto
        F
 ati rasane loro
        G            C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                F
 mungkin wis ra ono roso
           G
 tresnamu nggo aku
           Em
 opo malah sandiworo
          Am
 kowe ngapusi aku
          F
 gawe bingung atiku
        G               C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Intro : 
F G Em Am
Dm G C

 C       Am
iseh kuat ora atiku
  F            G
terus sabar ming ngremuk aku
Em        A
sakjane nyikso batinku
             Dm               G
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
       C
nutupi laraku..

  C         Am
soyo adoh mung gawe ragu
 F        G
opo iso yen terus mlaku
Em        A
tak pekso senajan loro
    Dm        G
aku ra popo ning atiku
        C
sing rung kulino..

      F             G
yen terus sabar aku uwes tau
  Em           Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm          G
cobo ngertio sing neng pikirku..

Reff :
            F
 mungkin ono ati liyo
            G
 sing lagi tok jogo
             Em
 nganti lali karo aku
             Am
 sing neng ngarep moto
         F
 ati rasane loro
        G             C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

              F
 mungkin wis ra ono roso
          G
 tresnamu nggo aku
          Em
 opo malah sandiworo
         Am
 kowe ngapusi aku
         Dm
 gawe bingung atiku
        G              C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Musik : 
Am..
F G Em Am
Dm G C

Reff :
            F
 mungkin ono ati liyo
            G
 sing lagi tok jogo
            Em
 nganti lali karo aku
             Am
 sing neng ngarep moto
        F
 ati rasane loro
        G            C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

               F
 mungkin wis ra ono roso
           G
 tresnamu nggo aku
           Em
 opo malah sandiworo
         Am
 kowe ngapusi aku
         Dm
 gawe bingung atiku
        G              C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel