-->

Safira Inema - Lintang Angenan

Chord Safira Inema - Lintang Angenan || Kunci Gitar Safira Inema - Lintang Angenan || Lirik Lagu Safira Inema - Lintang Angenan
Safira Inema - Lintang Angenan
Safira Inema - Lintang Angenan
Intro : 
C Dm G C
C Dm G C
C..Dm G
C..Dm G

  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F    C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em     E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm         G     C
roso sayang mung ono angenan..

Int. 
Dm G C
Dm G

  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F    C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em    E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm          G    C  
roso sayang mung ono angenan..

Refff :
 C-G/B Am    Em
 ojo ngomong.. sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am   Em
 ojo ngomong.. cinta
         F  G   C
 yen akhire nggawe luka..

  Dm   G
 aku karo kowe
            Em  Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm   G
 wis cukup semene wae
         C    C7
 hubunganku karo kowe
   F               G      C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..

Musik : 
Dm G Em Am
Dm G C..
Dm G C..

  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F     C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em     E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm         G     C  
roso sayang mung ono angenan..

Refff :
 C-G/B Am    Em
 ojo ngomong.. sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am    Em
 ojo ngomong.. cinta
         F   G  C
 yen akhire nggawe luka..

        Am   Em
 ojo ngomong.. sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am   Em
 ojo ngomong.. cinta
         F   G   C
 yen akhire nggawe luka..

  Dm   G
 aku karo kowe
           Em   Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm   G
 wis cukup semene wae
         C    C7
 hubunganku karo kowe
   F              G      C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel