-->

Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)

Chord Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) || Kunci Gitar Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir) || Lirik Lagu Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)
Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)
Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan (Kamu Yang Terakhir)
Intro : 
C G Am Em F..G..

    C       G
manise sang rembulan
        Dm
nyinarne peteng wengi
     G             C
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Dm     G
sewening fajar isuk
      C -G/B  Am
sing ngangeti sang bumi
     F     Dm       G
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         C      G
 matur suwun tresno iki
      Am  Em
 gawe ademe atiku
     F
 ngebutekke
           Dm  G
 kowe sing dadi takdirku..

        C    G
 karo kowe aku tentrem
        Am   Em
 ngelakoni urip iki
      F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan..

Musik : 
F..Em..Dm G C..
wo..wo o.. hu.. u uuu uu..
F..Em Am Dm G C..

    C      G
manise sang rembulan
         Dm
nyinarne peteng wengi
     G            C
koyo esemanmu kanggo dinoku..
    Dm     G
sewening fajar isuk
       C -G/B  Am
sing ngangeti sang bumi
     F     Dm      G
koyo tresnamu marang slirahku..

Reff :
         C     G
 matur suwun tresno iki
       Am  Em
 gawe ademe atiku
      F
 ngebutekke
           Dm   G
 kowe sing dadi takdirku..

        C   G
 karo kowe aku tentrem
        Am  Em
 ngelakoni urip iki
      F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan..

 G    C       G
 matur suwun tresno iki
       Am  Em
 gawe ademe atiku
     F
 ngebutekke
           Dm  G
 kowe sing dadi takdirku..

        C    G
 karo kowe aku tentrem
        Am  Em
 ngelakoni urip iki
       F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan..
       F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel