-->

Rika Rafika - Milang Bentang

Chord Rika Rafika - Milang Bentang || Kunci Gitar Rika Rafika - Milang Bentang || Lirik Lagu Rika Rafika - Milang Bentang
Rika Rafika - Milang Bentang
Rika Rafika - Milang Bentang
(Intro) 
Am G F E
Am G F E..

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G
 anu ahirna heunteu kabagean
Am
beunang ku batur
Em
 dikawin batur
G
 direbut batur
Am
anjeun nu nganggur

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G               Am
 anu ahirna pada ngajauhan..

Am          G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah rerendengan
       Am
anjeun mah nyorangan
Am          G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah jarangjian
       Am
anjeun ngan milang bentang

      Dm
naha atuh beut rayungan..
       Am
anjeun plin plan na pilihan
      E
malam minggu langit caang
      F         Am
antuk na ngan.. milang bentang..

    F
wilujeng wilujeng dabongan
      Am
pipilih teuing..
    F
wilujeng wilujeng ayeuna
        Am
anjeun ngabatin

(Int.) 
Am G F E
F Am F E..

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G
 anu ahirna heunteu kabagean
Am
beunang ku batur
Em
 dikawin batur
G
 direbut batur
Am
anjeun nu nganggur

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G              Am
 anu ahirna pada ngajauhan..

Am         G
wilujeng.. pami malam minggu
         F
batur mah rerendengan
       Am
anjeun mah nyorangan
Am         G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah jarangjian
       Am
anjeun ngan milang bentang

      Dm
naha atuh beut rayungan..
       Am
anjeun plin plan na pilihan
      E
malam minggu langit caang
      F        Am
antuk na ngan.. milang bentang..

    F
wilujeng wilujeng dabongan
      Am
pipilih teuing..
    F
wilujeng wilujeng ayeuna
        Am
anjeun ngabatin

(Outro) 
Am G F E.. Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel