-->

Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku

Chord Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku || Kunci Gitar Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku || Lirik Lagu Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku
Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku
Rendy Phurrba - Bojomu Mantanku
Intro : 
Am Dm

Am
kesekso ati iki
Am        G
nutup-nutupi roso
G
gede tresnoku marang sliramu
F         Am
koyo ra ono liyo..

Am
kesekso ati iki
Am             G
nyawang karo wong liyo
G
jujur ning ati aku sih sayang
  F       Am
wedi.. yen kelangan..

Dm          G        Am
 saben dino aku.. mikir sliramu
Dm          G Em     Am
 saben dino aku.. mikir sliramu..

Int. 
Am Dm G Am

Reff :
 Am             Dm
 koyo to nunggu udan mongso ketigo
 G       F       Am
 tak sayang rabi karo wong liyo
 Am                Dm
 jujur ning njero atiku iki ngempet roso
 G      F       Am
 tansah kesimpen nganti tuo..

         C         Dm
 mung slirane.. sing tak sayang
      Am G   Am
 selawase.. selawase..

Am
kesekso ati iki
Am             G
nyawang karo wong liyo
G
jujur ning ati aku sih sayang
  F       Am
wedi.. yen kelangan..

Dm          G        Am
 saben dino aku.. mikir sliramu
Dm          G Em    Am
 saben dino aku.. mikir sliramu..

Musik : 
Am Dm G Am

Reff :
 Am             Dm
 koyo to nunggu udan mongso ketigo
 G         F      Am
 tak sayang rabi karo wong liyo
 Am                  Dm
 jujur ning njero atiku iki ngempet roso
 G      F        Am
 tansah kesimpen nganti tuo..

         C          Dm
 mung slirane.. sing tak sayang
       Am G  Am
 selawase.. selawase..
         C           Dm
 mung slirane.. sing tak sayang
       Am G  Am
 selawase.. selawase..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel