Ratna Antika - Lunture Tresno

Chord Ratna Antika - Lunture Tresno || Kunci Gitar Ratna Antika - Lunture Tresno || Lirik Lagu Ratna Antika - Lunture Tresno
Ratna Antika - Lunture Tresno
Ratna Antika - Lunture Tresno
Intro : 
F G C Am
Dm G C
F G C Am
Dm G C

      C    Em     Am
aku teko pas kowe lagi remuk-remukke
       Dm          G
kowe lungo pas aku lagi sayang-sayange
           Em          Am
witing tresno jalarane soko kulino
            Dm         G
lunture tresno jalaran ono wong liyo..

       C     Em          Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       Dm                 G
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em             Am
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        F              G      C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm            G     C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati..
         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm              G     C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Musik : 
F G C Am
Dm G C
F G C Am
Dm G C

       C     Em          Am
kowe lungo ninggal tatu ning jero dodo
       Dm                 G
kowe lungo ninggal kenangan lan cerito
      Em            Am
loro ati iki tak simpene ning jero ati
        F              G       C
mending kelangan ketimbang terus kelaran..

Reff :
         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm             G     C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm             G     C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm           G     C
 kowe ngucap janji ra bakal ngeliyo ati
         F        G   C      Am
 opo ora kelingan naliko isih bebarengan
         Dm           G     C
 kowe ngucap janji bakal sehidup semati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel