-->

Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno

Chord Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno || Kunci Gitar Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno || Lirik Lagu Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno
Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno
Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno
Intro : 
F G C A
Dm G C F G..

  C              F
kowe.. sing nggawe atiku seneng
  G                C
kowe.. sing nggawe atiku ayem
  C        C7    F
nanging.. saiki kowe wis bedo
        C   G    C G
nggawe ati.. tambah loro..

  C                F
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  G                 C
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  C       C7      F
nanging.. saiki anggawe bimbang
        C   G   C   C7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  F    G     C
 aku.. isih tresno kowe
   A       Dm
 nanging.. kudu mundur
           G   C C7
 tinimbang atiku ajur..

  F     G     C
 aku.. isih tresno kowe
   A     Dm
 nanging kowe lali
          G      C  F G
 yen kowe sing tak enteni..

Musik : 
C..F..G..C..
C C7 F..C G C G

  C               F
kowe.. sing ndisik tak sayang sayang
  G               C
kowe.. sing ndisik tak gadang gadang
  C       C7    F
nanging.. saiki anggawe bimbang
        C   G     C  C7
luwih becik.. dadi kekancan..

Reff :
  F    G     C
 aku.. isih tresno kowe
   A      Dm
 nanging.. kudu mundur
         G   C C7
 tinimbang atiku ajur..

  F    G     C
 aku.. isih tresno kowe
   A     Dm
 nanging kowe lali
         G      C  C7
 yen kowe sing tak enteni..

  F   G      C
 aku.. isih tresno kowe
   A      Dm
 nanging.. kudu mundur
          G   C C7
 tinimbang atiku ajur..

  F    G     C
 aku.. isih tresno kowe
   A    Dm
 nanging kowe lali
          G      C  A
 yen kowe sing tak enteni..
 Dm      G       C  F G C
  yen kowe sing tak enteni..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel