-->

Pepeh Sadboy - Kalah Bondo

Chord Pepeh Sadboy - Kalah Bondo || Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Kalah Bondo || Lirik Lagu Pepeh Sadboy - Kalah Bondo
Pepeh Sadboy - Kalah Bondo
Pepeh Sadboy - Kalah Bondo
Intro : 
F G Em Am Dm..G..

  C      G    Am
kadang aku mikir jeru
  F      G     C
kurang opo aku neng atimu..
  Dm   G
nek karo liyane
    C         Am
aku mung kalah kandel dompete
   F           G
ukuran sayang aku juarane..

   C        G    Am
njalok sabar aku iso lebih
   F        G     C
cinta sayang neng aku sumbere
   Dm   G
nek karo liyane
    C       Am
aku mung kalah ono waktune
  F         G
sepurane aku sepurane..

Reff :
         F    G
 opo aku kudu.. sogeh
     Em  Am
 ben ono wujude
  Dm     G
 akeh sayang akeh cinta
    C  C7
 ra ono artine..

   F     G
 kowe mung iso nglarani
      Em    Am
 mung isone nambahi perih
   Dm      G     C C7
 koyok lali aku nduwe ati..

Int. 
F G Em Am Dm..G..

   C        G    Am
njalok sabar aku iso lebih
   F          G    C
cinta sayang neng aku sumbere
   Dm   G
nek karo liyane
    C       Am
aku mung kalah ono waktune
  F         G
sepurane aku sepurane..

Reff :
         F   G
 opo aku kudu.. sogeh
    Em   Am
 ben ono wujude
  Dm      G
 akeh sayang akeh cinta
    C
 ra ono artine..

   F     G
 kowe mung iso nglarani
      Em    Am
 mung isone nambahi perih
   Dm     G     C
 koyok lali aku nduwe ati..

Musik : 
Am..Em..F G C..
Am..Em..F G C..

Reff :
         F   G
 opo aku kudu.. sogeh
    Em  Am
 ben ono wujude
  Dm     G
 akeh sayang akeh cinta
    C
 ra ono artine..

   F     G
 kowe mung iso nglarani
      Em    Am
 mung isone nambahi perih
   Dm      G     C
 koyok lali aku nduwe ati..
   Dm      G     Am  G
 koyok lali aku nduwe ati..
   Dm      G     C
 koyok lali.. aku nduwe ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel