-->

Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha)

Chord Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha) || Kunci Gitar Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha) || Lirik Lagu Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha)
Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha)
Penicle Official - Cukup Ngerti (Feat. Rahma Velisha)
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

C      G      Am Em
bingung atiku ra karuan..
    F        G        C
yen kelingan kini tak kau hiraukan
      Dm
kabeh tak perjuangkan
     Em
mestinya kau pikirkan
        F     Fm        G
nanging nyatane aku kau tinggalkan..

C    G      Am Em
piye aku kudu kepiye..
 F         G       C
omonganku mung tok sepelekke
        Dm       G
nek wes cen mung semene wae
  Em           Am    Dm
tulung ngomong sak jujur-jujure
      G         C
ojo lungo ra ono pamite..

     F
yen aku salah
              G
sepurane nggo sak kabehane
      F
yen wes ra betah
        G
aku yo mung pasrah..

Reff :
       F      G
 koe lungo.. tak tompo
       Em        Am
 koe bali.. tetep tak terimo
     Dm
 senajan koe..
          E   Am G
 wes nggawe atiku loro..

          F     G
 aku mung iso.. ndedongo
        Em     Am
 mugo koe.. tetep bahagio
       Dm
 aku cukup ngerti
     G        C
 koe mung nggawe gelo..

Musik : 
F G Em Am
Dm E Am G
F G Em Am
Dm G C..

C     G     Am Em
piye aku kudu kepiye..
 F        G       C
omonganku mung tok sepelekke
        Dm      G
nek wes cen mung semene wae
  Em          Am     Dm
tulung ngomong sak jujur-jujure
      G        C
ojo lungo ra ono pamite..

   F     G
ikhlasno lungaku
   Em     Am
mergo aku wes ra nyaman
   Dm       G
nyawang kahanan urip
       C
ra mungkin ku bertahan..

 F     G
aku sadar diri
   Em       Am
timbang mung mbebani
  Dm
mugo loro ning ati
       G
ditambani marang Gusti..

Reff :
       F      G
 koe lungo.. tak tompo
(aku lungo ninggal loro)
       Em       Am
 koe bali.. tetep tak terimo
           (tetep ra bali)
      Dm
 senajan koe..
          E    Am G
 wes nggawe atiku loro..
 (ikhlasno kangmas..)

          F     G
 aku mung iso.. ndedongo
 (aku yo melu ndedongo)
        Em     Am
 mugo koe.. tetep bahagio
 (koe yo bahagio)
       Dm
 aku cukup ngerti
     G       C D
 koe mung nggawe gelo..

(Overtune)
       G       A
 koe lungo.. tak tompo
       F#m       Bm
 koe bali.. tetep tak terimo
      Em
 senajan koe..
          F#   Bm A
 wes nggawe atiku loro..

          G     A
 aku mung iso.. ndedongo
        F#m    Bm
 mugo koe.. tetep bahagio
       Em
 aku cukup ngerti
     A        D
 koe mung nggawe gelo..

     G
yen aku salah,
  Gm     A
sepurane nggo sak kabehane
(aku yo njaluk ngapuro)
        G
yen wes ra betah
 Gm      D
aku yo mung pasrah
          A   D
(mugi diparingi berkah..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel