-->

Pendhoza - Ngeliyo

Chord Pendhoza - Ngeliyo || Kunci Gitar Pendhoza - Ngeliyo || Lirik Lagu Pendhoza - Ngeliyo
Pendhoza - Ngeliyo
Pendhoza - Ngeliyo
   C
lorone ati
            G
bagai tertusuk duri
          Am
arep obah dadi males
          F G
awakku iki lemes..

    C
raiso sambat
         G
aku mencoba kuat
               Am
nanging malah tambah loro
              F G
kelingan kowe ngeliyo..

Intro : 
C G Am F G

     C
nandur kembang
            G
malah tukule brambang
           Am
gawe mripat iki nangis
           F    G
ati tansah keiris.. iris..

    C
ora nyongko
            G
kowe milih wong liyo
               Am
padahal aku sing slalu ono
              F  G
ra tau gawe kowe loro..

       F           G
yen pancen ngene balesanmu
    Em     Am
aku mung iso pasrah
      F
tak tangisono
         G
kui wis dadi karepmu..

Reff :
    C
 janji setyo
            G
 saiki mung dadi cerito..
    F
 mergo kowe
         G    C
 malah milih wong liyo..

     C
 ora peduli
              G
 kepiye perasaanku iki
        F
 ning ngarepe moto
 G         C
 kowe malah ngeliyo..

C
wis kadung tresno aku digawe loro
      G
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       Am
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
        F         G
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

C
bab dilarani jane aku wis kebal
        G
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Am
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
    F             G
aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati..

Reff :
    C
 janji setyo
             G
 saiki mung dadi cerito..
    F
 mergo kowe
         G     C
 malah milih wong liyo..

     C
 ora peduli
              G
 kepiye perasaanku iki..
         F
 ning ngarepe moto
 G         C
 kowe malah ngeliyo..

  C
bubur kacang ijo campur ketan ireng
 G
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
  Am
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        F           G
ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani..

C
tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   G
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Am
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
     F            G
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

Musik : 
C G Am F G
C G Am F G

       F          G
yen pancen ngene balesanmu
    Em    Am
aku mung iso pasrah
     F
tak tangisono
           G
kui wis dadi karepmu..

Reff :
    C
 janji setyo
            G
 saiki mung dadi cerito..
    F
 mergo kowe
         G     C
 malah milih wong liyo..

     C
 ora peduli
              G
 kepiye perasaanku iki..
         F
 ning ngarepe moto
 G         C
 kowe malah ngeliyo..

    C
 janji setyo
             G
 saiki mung dadi cerito..
    F
 mergo kowe
         G    C
 malah milih wong liyo..

     C
 ora peduli
              G
 kepiye perasaanku iki..
         F
 ning ngarepe moto
 G         C  G C
 kowe malah ngeliyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel